RT51

RT51

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kesä-syksy 2010.

17.08 2010

Tuli kevät, tuli kesä - kuuma kesä. Corona on saanut  seistä tallilla kaikessa rauhassa, edistystä ei ole tapahtunut yhtään. Tai no sentään sen verran että kesäkuussa vein piiiitkän listan varaosanumeroita Toyotan tiskille, saldona tosin suurimmalta osin pelkkää viivaa, tuotanto siis lopetettu. Jotain kuitenkin vielä oli saatavilla, alustaan kumia jonkin verran. Varmaan samaa tavaraa uudemmissakin malleissa...




Nyt kesälomani viimeisellä viikolla päätin edistää projektia sen verran, että kävin varaosa-auton kimppuun ja irroitin siitä konehuoneen sivupellit. Vaikka varaosakori on muuten aivan läpimätä, yllättäen etupää on säilynyt melko hyvänä. Varsinaisessa kohteessa taas sivujen yläpäät eli lokasuojien kiinnitystasot on jo kertaalleen hitsattu eikä parhaalla mahdollisella siisteydellä. Niinpä ajattelin vaihtaa nämä pellit varaosa-autosta. Joutuuhan niihinkin pieniä hitsaustöitä tekemään, mutta onpahan ainakin alkuperäiset pellit mallina.






29.12. 2010

Viimein sain teetettyä Coronaan uudet helmapellit, niin ulko- kuin sisäpuolisetkin. Samalla myös valmistui pellit takakylkien alaosiin. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti